Druhý projektový meeting v Trikale, Řecko

Druhé nadnárodní projektové setkání projektu „Rozvoj digitálních dovedností zemědělců“ se konalo 16. – 17. července 2019 v řecké Trikale.

Celkem 16 účastníků z 9 partnerských institucí / organizací (zemské ředitelství zemědělství a lesnictví Aydın (koordinátor projektu), guvernérství Aydın (úřad EU a zahraniční vztahy), univerzita Aydına Adnana Menderese (pedagogická fakulta), zemědělský výrobní podnik Söke, ředitelství prvního dne se zúčastnilo středisko zemědělského prodloužení a dalšího vzdělávání, zemědělská komora Karpuzlu, vývojové centrum Thesálie (Řecko), Euroform RFS (Itálie), Inercia Digital SL (Španělsko) a Institut Pro Trénink Pohostinnosti (Česká republika)) ze setkání, kde byly provedeny činnosti realizované v rámci projektu, zprávy o pokroku, návštěva odborníků turecké národní agentury na téma kontroly místa při sdílení informací. V modulu školení byly vytvořeny plány požadavků. Byly vyhodnoceny aktuální zprávy o situaci partnerských zemí, digitální analýza potřeb zemědělců – výsledky průzkumu. Byla projednána příprava školicího modulu a materiálů, tvorba a publikace otevřených školicích materiálů.

Druhý den se 16 účastníky bylo prodiskutováno školení školitelů, pravidla implementace projektu, plán hodnocení, plán šíření, webové stránky projektu a šablony a obsah nástrojů pro šíření, jako jsou tiskové bulletiny / brožury, a schůzka byla zakončena distribuce distribuce úkolů, hodnocení a certifikátů.