LATEST NEWS

Festival of cheese

Tuesday, 05 July 2016 by

Festival of cheese and a national competition for the small cheese producers from Bohemia, Moravia and Slovakia was created as a joint project of Slow Food konvivia hills, farm processors Association of Colleges and Secondary Technical School of Food and dairy Kroměříž.
More on http://www.festival-syr.cz

Slow Food

Monday, 04 July 2016 by

Slow Food is a non-profit eco-gastronomic association, which was founded as a resistance against the massively-borne globalized eating style fast-food, industrial large-scale food and standardize their appetite, constantly accelerating pace of life, the disappearance of local gastronomic traditions and weakening people’s interest in it what kind of food they eat, where it comes from, how it tastes and how its consumption affects the world around them and the environment. To promote his ideas joined Slow Food meal with pleasure and the responsibility and expressed the union’s motto “good, clean and fair …”

More on www.slowfoodpalava.cz

Září 2015

Proběhl další ročník dvoudenního Festivalu tradičních sýrů Čech, Moravy a Slovenska,

 

Červenec 2015

Úspěšně jsme ukončili realizaci dvou dvouletých projektů partnerství v programech Leonardo da Vinci a Grundtvig – projekt The City is my Learning Space (www.thecityismylearningspace.eu) a projekt LocalVET (http://ruraltourism-vet.com)

 

Březen 2015

Dne 31.3.2015 jsme v rámci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost úspěšně dokončili projekt EDU-REGIO – vzdělávací pro udržitelný turismus a regionální rozvoj, spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. V rámci pilotních seminářů se do projektu zapojilo více než 50 odborníků působících v turismu na úrovni místní a regionální veřejné správy. Vytvořené projektové materiály budou pro zájemce dál k dispozici na webové stránce projektu www.edu-regio.cz. (more…)

TOP